Всім відомо київське «Динамо» повідомив, що на сьогоднішній день воно займається розробкою внутрішньої криптовалюта для кожного свого вболівальника. Завдяки наявності такої валюти, кожен фанат футбольної команди отримає можливість купити ряд послуг і товарів, що надаються клубом.

Особливості внутрішньої криптовалюта

Для того, щоб такий проект був реалізований, футбольний клуб з України вирішив залучити блокчейн-компанію Moonwalk. Вона спеціалізується на тому, що створює власну цифрову економіку. Фанати футболу також можуть спробувати удачу в БК, отримуючи бонуси в 1xBet і багато іншого.
 
Завдяки наявності власної екосистеми, у футбольного клубу в першу чергу з'явиться можливість покращити взаємодію з фан-спільнотою. Також буде можливість в значній мірі підвищити урівень доходу під час настання світової пандемії, корду стадіони стоятимуть порожніми.

Для того, щоб залучити максимальну кількість уболівальників, «Динамо» готове надати їм доступ до більшому кількості заходів клубу, а також брендової продукції. Розрахунок за всю цю продукцію до останнього часу був можливий виключно тільки за допомогою цифрових токіенов.

Використовувати нове цифрове Токін, які сьогодні пропонує команда «Динамо», кожен з вас отримає можливість під час здійснення розрахунку на цифровий торговому майданчику, а також стадіоні. Якщо вас інтеерсует спосіб, за допомогою котрого можна буде тихий заробити, то в першу чергу ви зможете отримати токени в результаті взаємодії з командою. 

Наприклад, у кожного з вас з'явиться можливість отримати гроші в результаті того, що ви будете активно вести себе в соціальних мережах, а також брати участь в різноманітних інтелектуальних іграх.

Для того, щоб у вас була можливість болем детально ознайомитись сов цього представленою інформацією, в першу чергу рекомендується перейти на офіційний портал команди. Планується, що вперше крипто валюта буде запущена вже на початку нинішнього, 2021 року. Тепер у кожного з прихильників такої футбольної команди з'явиться чудова можливість заробити крипто валюту, яку ви зможете в подальшому витратити на те, щоб придбати товари пов'язані з командою або купити квитки.

Рекомендується вже ця година перейти на портал, де увазі кожного з вас пропонується болем детальна інформація у вільному доступі. Ви зможете дізнатися всі нюанси заробітку криптовалюта від «Динамо».